Профспілка працівників вугільної промисловості України

Версія для друку

13 Червня 2018

Безвихідь і відчай: гірники ДП «Селидіввугілля» перекрили дорогу

Сьогодні, 13 червня, працівники ДП «Селидіввугілля» вирішили вийти на чергову акцію протесту проти невиплати заробітної плати . Гірники ВП «Шахта «Курахівська» стихійно перекрили проїжджу частину траси Краматорськ- Маріуполь в місиі Селидове. Головна вимога протестуючих- своєчасна виплата заробітної плати та погашення заборгованості з неї .

Серед вимог протестуючих є вимога про проведення акції протесту всеукраїнського рівня в м. Києві із залученням Федерації профспілок України , народних депутатів Верховної Ради України, Міжнародних організацій , територіальних та первинних організацій Укрвуглепрофспілки.

Вчора шахтарі стежили за ходом наради у Міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика, в якій взяли участь їхні профспілкові лідери і керівництво ДП «Селидіввугілля». Оскільки за підсумками зустрічі ніяких конкретних обіцянок від керівництва галузі люди не почули, вони вирішили продовжити відстоювати свої трудові права самостійно, проводячи акції протесту, поки - попереджувальні.

© 2008–2024 Профспілка працівників вугільної промисловості України

Адреса Центрального комітету Профспілки працівників вугільної промисловості України:

01042, г. Київ, бульвар Дружби Народів, 5, к. 526;
тел. (044) 528-90-29;
E-mail приймальні: prupukuiv@ukr.net