Профспілка працівників вугільної промисловості України

Версія для друку

13 Вересня 2018

Відбулася ХХІІІ Всеукраїнська міжгалузева Спартакіада трудящих промислової сфери та транспорту, присвячена Дню фізичної культури і спорту

З 6 по 9 вересня 2018 року в Коблево, Миколаївської області на спортивних спорудах бази відпочинку "Парадіз" відбулася ХХІІІ Всеукраїнська міжгалузева Спартакіада трудящих промислової сфери та транспорту, присвячена Дню фізичної культури і спорту, яку проводила Центральна рада громадської організації "Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство"Україна" за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Федерації профспілок України та всеукраїнських галузевих профспілок, згідно з Планом заходів з реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року "Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація", Державної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на період до 2020 року, які передбачають спільну діяльність державних, профспілкових та спортивних організацій у зміцненні здоров’я трудящих та членів сімей, сприянні їх творчому довголіттю засобами фізичної культури і спорту.

У фінальних змаганнях ХХІІІ Всеукраїнської міжгалузевої Спартакіади трудящих були представлені збірні команди профспілки працівників атомної енергетики і промисловості, авіабудівників, енергетики та електротехнічної промисловості, машинобудівників та приладобудівників, вугільної промисловості, трудящих металургійної та гірничодобувної промисловості, залізничних і транспортних будівників України.

В адресу учасників Спартакіади надійшли привітання від Міністра молоді та спорту України Ігоря Жданова, Голови Федерації профспілок України Григорія Осового, президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки.
В змаганнях прийняло участь більше 300 спортсменів, які виборювали нагороди у 7 видах спорту (армспорт, волейбол, гирьовий спорт, настільний теніс, футзал, шахи, шашки).

Вугільну галузь представляли спортсмени-гірники з ПрАТ "ДТЕК Павлоградвугілля" (найбільш чисельний склад), ТОВ "ДТЕК Добропіллявугілля" та ДП"Торецьквугілля".
За підсумками змагань, срібні нагороди Спартакіади вибороли в змаганнях з армспорту Гамаза Олексій (ПрАТ "ДТЕК "Павлоградвугілля") та з гирьового спорту Клименков Дмитро (ДП"Торецьквугілля").

Четверте місце з волейболу посіла команда ПрАТ "ДТЕК Павлоградвугілля". Успішно виступали шахтарі і в інших видах спорту.

Успішному виступу збірної команди шахтарів на Спартакіаді сприяла вагома підтримка спортсменів Центрального комітету профспілки працівників вугільної промисловості України.

© 2008–2024 Профспілка працівників вугільної промисловості України

Адреса Центрального комітету Профспілки працівників вугільної промисловості України:

01042, г. Київ, бульвар Дружби Народів, 5, к. 526;
тел. (044) 528-90-29;
E-mail приймальні: prupukuiv@ukr.net