Профспілка працівників вугільної промисловості України

Версія для друку

14 Червня 2019

Шахти ДП « Львіввугілля» не працюють.

6 червня гірники третьої зміни шахти « Межирічанська» ДП « Львіввугілля» відмовилися спускатися в забій в знак протесту проти невиплати заробітної плати. На наступний день шахтарі всіх шахт даного державного підприємства не приступили до роботи.

Станом на 9.30 14 червня 2019 року за інформацією головного бухгалтера ДП
« Львіввугілля» кошти на рахунки підприємства не надійшли .

Шахтарі в черговий раз повірили владі та відмовилися проводити акцію протесту в м. Києві , яка була запланована на 13 червня, але їх знову ввели в оману.
Солідарну підтримку шахтарям Львівщини висловив і трудовий колектив ДП «Перепускова дирекція шахти № 10 « Нововолинська». Гірники Волині обурені ситуацією, що склалася у вугільній галузі , де шахтарі змушені вдаватися до крайніх заходів, щоб отримати зароблені гроші.

За словами голови первинної профорганізації шахти « Червоградська № 1» Павла Євтушка у разі невирішення у повній мірі питання з виплати заробітної плати працівникам ДП « Львіввугілля» та налагодження збуту видобутого вугілля шахтарі планують приїхати до м. Києва для проведення акації протесті шляхом пікетування будівель Уряду, Адміністрації Президента і Міністерства енергетики та вугільної промисловості.

© 2008–2024 Профспілка працівників вугільної промисловості України

Адреса Центрального комітету Профспілки працівників вугільної промисловості України:

01042, г. Київ, бульвар Дружби Народів, 5, к. 526;
тел. (044) 528-90-29;
E-mail приймальні: prupukuiv@ukr.net