Профспілка працівників вугільної промисловості України

Версія для друку

4 Квітня 2019

НА ПОРЯДКУ ДЕННОМУ ВИПЛАТА ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ

В середу, 3 квітня, відбулася щотижнева нарада голів первинних профспілкових організацій Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості під головуванням Олега Турчина.

Пріоритетним серед питань, винесених на порядок денний – виплата заробітної плати працівникам ДП «Львіввугілля». Голова Львівської Територіальної організації Профспілки Олег Турчин телефоном зв’язався з очільником області Олегом Синюткою та першим керівником держпідприємства Олегом Акімовим., які, в свою чергу, запевнили Олега Петровича що напрацьовуються алгоритм вирішення даного питання . Частина коштів вже скерована на заробітну плату працівникам ДП «Львіввугілля», а решта очікується на наступному тижні.

В ході наради було розглянутоо питання оздоровлення у літній період спілчан та членів їх сімей. Окремо приділили увагу дитячому оздоровленню. Обговорили напрями відпочинкових минулорічних маршрутів та можливість організації відпочинку на інших базах.

На завершення голови первинних профспілкових організацій озвучили проблемні питаннями, які піднімаються в шахтарських колективах.

По матеріалам Львівської територіальної організації Профспілки.

© 2008–2024 Профспілка працівників вугільної промисловості України

Адреса Центрального комітету Профспілки працівників вугільної промисловості України:

01042, г. Київ, бульвар Дружби Народів, 5, к. 526;
тел. (044) 528-90-29;
E-mail приймальні: prupukuiv@ukr.net