Профспілка працівників вугільної промисловості України

Версія для друку

15 Квітня 2019

Мільйон тонн від павлоградских шахтарів - ще один крок до енергонезалежності

Гірники Павлоградського шахтоуправління добули перший мільйон тонн вугілля. Це їх внесок в енергонезалежність країни. Темпів здавати не збираються. Попереду головне завдання - виконати план, - видати на-гора до кінця року ще понад 3-х мільйонів тонн.

Вугілля в Павлоградському шахтоуправлінні добувають шість добувних ділянок - це 736 співробітників.

«Ми знаємо, як важлива кожна здобута тонна вугілля для нашого регіону. Тому колектив нашого ділянки завжди намагається не просто працювати, а перевиконувати план видобуток. Адже хороша і продуктивна робота - це впевненість в завтрашньому дні », - каже бригадир ділянки з видобутку вугілля №7 ДТЕК ШУ «Павлоградське» Сергій Васильєв.

І впевненість не тільки співробітників ШУ «Павлоградське», а і запорука стабільної роботи українських ТЕС, які за рахунок вітчизняного газового вугілля забезпечують світлом і теплом всю країну.

«Сьогодні ми третє підприємство, яке в цьому році видало на-гора 1 млн тонн. Тут закладена праця кожного із співробітників – видобувників , прохідників, інженерів, механіків, технологів, працівників шахтного транспорту, гірників, слюсарів, машиністів, планувальників ШУ Павлоградське. Наші трудові досягнення, це не тільки стабільні зарплати, комфорт і благополуччя наших сімей, а й запорука майбутнього шахтоуправління, Західного Донбасу і країни в цілому », - зазначає завідувач гірничими роботами ДТЕК ШУ «Павлоградське» Євген Ткаченко.
Раніше по мільйону тонн вугілля видобули колективи шахтоуправлінь «Першотравенське» і «Тернівське».

За три місяці компанія ДТЕК направила в розвиток ШУ «Павлоградське» понад 119 млн грн. Капітально відремонтували обладнання і купили комплектуючі для техніки. У 2019 колектив шахтоуправління планує добути більше 4-х млн. тонн вугілля і здати в експлуатацію чотири нових очисних вибої.


По матеріалам прес-центру ДТЕК Енерго

© 2008–2024 Профспілка працівників вугільної промисловості України

Адреса Центрального комітету Профспілки працівників вугільної промисловості України:

01042, г. Київ, бульвар Дружби Народів, 5, к. 526;
тел. (044) 528-90-29;
E-mail приймальні: prupukuiv@ukr.net