зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Охрана труда, здоровья и экологии

8 Серпня 2024
Турбота про людей – головне завдання профспілок
6 серпня ц.р. у Будинку профспілок у Києві проведено засідання постійної комісії Ради ФПУ з питань охорони праці і соціального забезпечення, з підключенням учасників до відеоконференції. Від Профспілки працівників вугільної промисловості України в даному заході прийняв участь заступник голови Валерій Шепелєвич.



Важливим питанням, яке розглянула комісія під головування Олега Сковороднікова, - це напрацювання рекомендацій Президії ФПУ щодо затвердження порядку і форми періодичного надання всеукраїнськими профспілками до ФПУ інформації про членів всеукраїнських профспілок, тяжко травмованих і загинувших у результаті військової агресії росії під час виконання своїх трудових обовʼязків та про членів сімей загинувших працівників-отримувачів допомоги з урахуванням безпекових вимог військового стану.

Заступник Голови ФПУ, Голова Профспілки працівників будівництва та промисловості будівельних матеріалів України Василь Андреєв у своєму виступі поінформував про хід підготовки грантового проєкту «РЕАГУВАННЯ. ПІКЛУВАННЯ. ВІДНОВЛЕННЯ» з метою надання фінансової допомоги членам профспілок, які постраждали на робочому місці у воєнний час, зміцнення потенціалу профспілок у сфері захисту прав працівників на безпечні і здорові умови праці».

За матеріалами ФПУ
Охрана труда, здоровья и экологии | Направления деятельности | главная