зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

3 Жовтня 2024
Про створення робочої групи з вирішення проблемних питань погашення заборгованості
Останніми роками галузь стикнулася з численними викликами, серед яких однією з найголовнішою проблемою залишається заборгованість із виплати заробітної плати працівникам. У непростий для країни час, ця ситуація стає особливо гострою і критичною, яка не лише ставить під загрозу добробут працівників, але й негативно впливає на моральний стан трудового колективу та продуктивність праці.

На виконання доручення Прем’єр-міністра України Д. Шмигаля від 25.09.2024 № 31020/0/1-24 створена робоча група з вирішення проблемних питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати працівникам державних вугледобувних підприємств, до складу якої включили голову Укрвуглепрофспілки Андрія Зиміна.

Залучення представників Профспілки до роботи групи забезпечить комплексний підхід до розв'язання проблеми та можливість представити думку трудових колективів, тому готова активно долучитися до цього процесу, адже стоїть на сторожі інтересів працівників та їхніх прав. Лише спільними зусиллями можна подолати існуючі труднощі та забезпечити стабільність у вугільній галузі.