зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

25 Червня 2024
Погашення зарплатних боргів на ДП « Львіввугілля» буде предметом розгляду на Міжвідомчій робочій групі
Виконуючий обов'язки Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Степан Ярема направив звернення до Федерації профспілок України з приводу ситуації, яка склалася на ДП « Львіввугілля» у зв’язку з наявними боргами по заробітній платі.

У листі зазначається, що заборгованість за відвантажене вугілля ДП «Укрвугілля» перед працівниками ДП « Львіввугілля» становить 426 млн. грн., що в свою чергу спричинило утворення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам держпідприємства та становить 470 млн.грн. (лютий – травень 2024 року).

З приводу порушеного питання першим заступником голови СПО об'єднань профспілок, членом Міжвідомчої робочої групи з питань погашення заборгованості із заробітної плати Олександром Шубіним було направлено звернення до Міністерства економіки України та Міністерства енергетики України щодо розгляду ситуації із зарплатними боргами на ДП «Львіввугілля» Міжвідомчою робочою групою з питань погашення заборгованості із заробітної плати та вжиття заходів, спрямованих на погашення зарплатних боргів.

Про результати розгляду даного питання буде поінформовано додатково.