зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

27 Червня 2024
ЩОБ ЗИМА НЕ ЗАСТАЛА ЗНЕНАЦЬКА
На черговому засіданні Президії Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України під головуванням Степана Яреми розглядалося питання підготовки шахт до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 р.р. Участь у нараді взяв т.в.о. генерального директора ДП “Львіввугілля” Вадим Крась.


Учасників – а це голови первинних профспілкових організацій і головні механіки шахт і підприємств, зі станом готовності шахт до роботи в умовах холодів поінформував технічний інспектор праці ЛТО ППВПУ Ярослав Стельмащук.

Зокрема, йдеться у довідці, в загальному для якісної та повноцінної підготовки до зими потрібно відповідне матеріально-технічне забезпечення. Потребують заміни колосники на котлах обігріву, труби, необхідно відремонтувати калорифери, дахи приміщень, провести утеплення теплотрас. Важливе питання щодо своєчасного забезпечення шахт сіллю та сульфовугіллям.

– Підготовка шахт до опалювального сезону відбувається згідно з затвердженими заходами, інформував головний механік ДП “Львіввугілля” Руслан Немирка. Ведуться підготовчі роботи, щоб забезпечити безаварійну роботу шахт у період холодів.

– Профспілка тримає на контролі хід підготовки до зими, щоб соціально-побутові умови праці шахтарів були належними під час опалювального сезону, – підсумував в.о. голови ЛТО ППВПУ Степан Ярема.

За матеріалами Львівської територіальної організації Профспілки