зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Культура

17 Жовтня 2012
Внимание членов Укруглепрофсоюза! Проводится фотоконкурс
Президиум Федерации профсоюзов Украины принял решение о проведении в октябре-ноябре 2012 года фотоконкурса: «За достойную жизнь человека труда!».

Как сообщает информационно-аналитический центр ФПУ, целью конкурса является широкое освещение профессиональной деятельности работников разных специальностей и возрастных категорий, деятельности профсоюзов, направленной на защиту конституционных прав и свобод членов профсоюзов, пропаганда безопасных и здоровых условий труда.

Принять участие в фотоконкурсе может любой человек, который до 20 ноября т.г. направит в информационно-аналитический центр ФПУ по электронному адресу media@fpsu.org.ua (с примечанием «на фотоконкурс») свою фотоработу в соответствии с тематикой конкурса и требованиям к ее оформлению. При этом необходимо указать полный почтовый и электронный адрес, фамилию, имя, отчество и контактный телефон автора.

Присланные работы будет оценивать конкурсная комиссия, которая и определит победителей. Результаты будут объявлены 1 декабря 2012 года в газете «Профспілкові вісті», а также на веб-портале ФПУ.

Победители фотоконкурса получат денежное вознаграждение:

I место – одна премия 1500 грн.;
II место – одна премия 1000 грн.;
III место – две премии по 500 грн.

Награждение состоится в декабре 2012 года. А лучшие работы будут оформлены фотовыставкой на 2-м этаже Дома профсоюзов в Киеве (пл. Независимости, 2).

Дополнительную информацию можно получить у Анатолия Лысенко по телефону (044) 278-17-37.

Додаток 1 до постанови Президії ФПУ від 25.09.2012 №П-14-23

ПОЛОЖЕННЯ про фотоконкурс «За гідне життя людини праці!»

I. Загальні положення

Положення про фотоконкурс «За гідне життя людини праці!» визначає організаційні та фінансові основи проведення заходу, його мету, умови участі у ньому, вимоги до робіт учасників фотоконкурсу.

II. Організатори фотоконкурсу

Організаторами фотоконкурсу «За гідне життя людини праці» (далі –фотоконкурс) є Федерація профспілок України (далі – ФПУ) та газета «Профспілкові вісті».

III. Мета фотоконкурсу

Метою фотоконкурсу є широке висвітлення професійної діяльності працівників різних спеціальностей, вікових категорій, пропагування безпечних і здорових умов праці, діяльності профспілок, спрямованої на захист конституційних прав та свобод членів профспілок.

ІV. Організація та порядок проведення фотоконкурсу

1. Фотоконкурс проводиться протягом вересня-листопада 2012 року.

2. Участь у фотоконкурсі може взяти кожен, хто захоплюється фотографією та бажає підготувати фотороботу відповідно до його тематичної спрямованості, вимог до виготовлення та оформлення робіт.

3. Оголошення про фотоконкурс та умови його проведення друкується в газеті «Профспілкові вісті» та розміщується на офіційному веб-порталі ФПУ.

4. Учасники фотоконкурсу мають надіслати свої фотороботи в електронному вигляді до 20 листопада 2012 року з позначкою «на фотоконкурс» і при цьому вказати повну поштову та електронну адресу, прізвище, ім’я, по батькові та контактний телефон автора фотороботи.

5. Підбиття підсумків фотоконкурсу, оцінювання надісланих фоторобіт та визначення переможців здійснює конкурсна комісія.

6. Не розглядаються матеріали, заповнені нерозбірливо, а також ті, що надійшли пізніше 20 листопада 2012 року.

7. Надіслані фотографії не повертаються. Організатори залишають за собою право використовувати фотороботи у проведенні подальших виставок, підготовці та виданні інформаційних матеріалів, публікацій тощо із збереженням права інтелектуальної власності автора фотороботи.

8. Експозицію фотовиставки кращих фоторобіт буде оформлено у фойє Будинку спілок до 6-го засідання Ради ФПУ, а також розміщено у фотовітринах Профінформу, на офіційному веб-порталі ФПУ та надруковано в газеті «Профспілкові вісті».

9. Участь у конкурсі автоматично означає ознайомлення і повну згоду учасника з умовами конкурсу та цим Положенням.

V. Критерії оцінки фоторобіт:

1. Ефективність, комплексність та глибина висвітлення теми.

2. Популяризація досягнень і результатів діяльності ФПУ, її членських організацій у вирішенні соціально-економічних проблем працівників.

3. Сприяння формуванню позитивного іміджу профспілок і мотивації профспілкового членства.

4. Художня якість.

5. Експресія фотознімку, технічна якість.

6. Оригінальність подання матеріалу.

VІ. Визначення та нагородження переможців фотоконкурсу

1. Конкурсна комісія розглядає представлені фотороботи до 1 грудня, затверджує результати фотоконкурсу та визначає переможців. Рішення комісії оформляється протоколом і є остаточним та оскарженню не підлягає. На підставі протоколу видається розпорядження Голови ФПУ про результати конкурсу та нагородження переможців.

2. Переможці фотоконкурсу відзначаються Подякою Голови ФПУ та грошовими винагородами:
І місце – одна премія 1500 грн.;
II місце – одна премія 1000 грн.;
III місце – дві премії по 500 грн.

3. Інформація про результати фотоконкурсу оприлюднюється в газеті «Профспілкові вісті» та розміщується на офіційному веб-порталі ФПУ.

4. Нагородження переможців проводитиметься у грудні 2012 року. Про місце і час події буде проінформовано учасників фотоконкурсу додатково.

VІІ. Фінансові витрати

Витрати, пов’язані з організацією, проведенням фотоконкурсу та нагородженням переможців складають: призовий фонд – 3500 грн., виготовлення фотографій і оформлення стендів фотовиставки – 2800 грн. і здійснюються за рахунок бюджету ФПУ.
Культура | Направления деятельности | главная