зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Охрана труда, здоровья и экологии

8 Травня 2018
Засідання з охорони праці на шахті " Степова".
3 травня на шахті «Степова» відбулося засідання постійно діючої комісії з охорони праці. Йому передував перегляд фільму з охорони праці від телестудії «Шахтарські горизонти» ДП «Львіввугілля».

У роботі ПДК з охорони праці взяли участь в.о. директора шахти Микола Клюка, в.о. головного інженера Ігор Юрків, заступник директора з охорони праці Тарас Десятник, заступник директора з виробництва Богдан Майдюк, начальник відділу служби охорони праці ДП “Львіввугілля” Віталій Пеньковський, головний державний інспектор відділу нагляду у вугільній промисловості ГУ Держпраці у Львівській області Володимир Розалюк, помічник командира загону Львівсько-Волинського ВГРЗ по профілактичній роботі Володимир Торопов, страховий експерт з охорони праці Сокальського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області Ярослав Бойчук, голови первинних профспілкових організацій шахти Степан Ярема та Василь Семканич, начальники відділів та служб, начальники дільниць, їх заступники та помічники, механіки.

Присутні заслухали інформацію заступника директора з охорони праці Тараса Десятника щодо посилення відомчого контролю за станом безпечної експлуатації енергогосподарства, провітрювання гірничих виробок і справності вентиляційних споруд, протипожежного захисту гірничих виробок та поверхневих об’єктів підприємства, безпечного ведення вогневих робіт, безпечної експлуатації поверхневих виробничих будівель та споруд.

Йшлося й про порушення працівниками підприємства вимог трудової дисципліни. Порушників викликано на ПДК та заслухано їх пояснення на засіданні. За суттєве і систематичне порушення вимог трудової дисципліни було звільнено одного працівника.

Також розглянули результати роботи з усунення порушень вибухобезпеки електрообладнання по дільницях. Говорили про поточний стан охорони праці на підприємствах ДП “Львіввугілля” та статистику нещасних випадків на виробництві, що сталися протягом квітня цього року.

Начальник відділу служби охорони праці ДП “Львіввугілля” Віталій Пеньковський ознайомив колектив копальні з інформацією про переможців цьогорічного огляду-конкурсу до Всесвітнього дня охорони праці, де було відзначено й шахту «Степова» – за кращу агітацію правил безпеки в підземних виробках шахти і у номінації кращих виробничих дільниць шахт друге місце посіла ДПР-1, де начальником Андрій Пашкуць­кий.

Наприкінці засідання ПДК виконуючий обов’язки директора шахти Микола Клюка довів до відома усім працівникам шахти про перспективи подальшої роботи підприємства, зокрема введення у середині квітня в експлуатацію лави №132 та підготовку лав №134, 139.

По матеріалам сайту Львівської територіальної організації
Охрана труда, здоровья и экологии | Направления деятельности | главная