зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Охрана труда, здоровья и экологии

7 Грудня 2018
Семінар інспекторів Держпраці.
6 грудня поточного року в м. Києві за участі представників Держпраці України, Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, компанії ДТЕК, Фонду соціального страхування України і галузевих профспілок відбувся семінар на тему: « Боротьба з ризиками у гірничій справі та роль гірничих інспекторів у створенні культури безпеки праці».

На базі отриманих знань та матеріалів поїздки до Польщі інспектори Державної служби з питань праці провели презентацію з актуальних питань безпеки гігієни праці у гірничодобувній промисловості на основі наявного досвіду наших близьких сусідів. Учасники даного семінару мали можливість дізнатися про практику взаємодії між гірничим наглядом Польщі та підприємствами галузі, а також про особливості функціонування системи безпеки гігієни праці для інспекторів гірничого нагляду, особливості законодавства та інші питання.

Від Профспілки працівників вугільної промисловості України в даному заході взяв участь Радник голови, заввідділом ЦК Профспілки Юрій Белуха.
Охрана труда, здоровья и экологии | Направления деятельности | главная