зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Охрана труда, здоровья и экологии

25 Квітня 2019
До Дня охорони праці
Міжнародна організація праці оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці.

Відповідно до Указу Президентам України від 18.08.2016 року № 685, щороку , 28 квітня Україна відзначає теж цей день.

Федерація профспілок України напрацювала план заходів щодо відзначення Дня охорони праці, який Укрвуглепрофспілка направила в територіальні організації для використання в роботі.

Зокрема, на виконання зазначених заходів в ДП «Торецьквугілля» створено оргкомітет з підготовки та проведення на відокремлених підрозділах державного підприємства Тижня охорони праці з 22 по 28 квітня. Як завжди у рамках Тижня пройде конкурс- огляд за такими напрямками «За безпечну працю», «Кращій працівник», «Краща виробнича дільниця», «Кращий за професією».

Крім цього будуть здійснені організаційно-технічні заходи, якими передбачені проведення відкритих уроків для учнів та студентів навчальних закладів, зустрічі з молоддю, трудовими колективами, організація тематичних брифінгів, конкурсів, виставок, буде надана увага вшануванню пам’яті загиблих на виробництві та надання допомоги їх сім’ям.

Також розроблені спеціальні інформаційні заходи з проведення нарад, семінарів, засідань за круглим столом з метою ознайомлення з ризиками, пов’язаними з охороною праці. З нагоди Дня охорони праці серед дітлахів буде проведено конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей».
Охрана труда, здоровья и экологии | Направления деятельности | главная