зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Оздоровление

25 Травня 2017
Новий підхід щодо санаторно - курортного лікування.
24 травня 2017 року відбулося позачергове засідання правління Фонду соціального страхування України, на якому, зокрема, розглядалося питання і було прийнято рішення про затвердження Порядку відшкодування витрат за надані послуги санаторно-курортними закладами за вибором потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання.

Зазначене рішення – це документ принципово нового підходу щодо забезпечення санаторно-курортним лікуванням, ним впроваджується принцип «гроші ходять за людиною».

Відтепер санаторно-курортне лікування буде здійснюватись шляхом відшкодування витрат за надані послуги з санаторно-курортного лікування профільним санаторно-курортним закладам, розташованим у населених пунктах, на території яких органи державної влади України здійснюють свої повноваження в повному обсязі, які мають ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики, але виключно за вибором потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання, які стали інвалідами. Відшкодування витрат за надані послуги санаторно-курортним закладам здійснюється в межах встановлених граничних розмірів витрат.

На засіданні правління Фонду також прийнято рішення щодо ряду інших питань організаційної діяльності Фонду.
Оздоровление | Направления деятельности | главная