зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Правовая защита

22 Листопада 2017
Вищій спеціалізований суд України працює в штатному режимі.
ПРО ПРИПИНЕННЯ РОБОТИ БУДЕ ПОВІДОМЛЕНО ДОДАТКОВО

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ доки працює у звичайному режимі.

На сьогодні в судовій палаті в цивільних справах здійснюють правосуддя 14 суддів: Кафідова Олена Василівна - секретар судової палати; Гримич Майя Костянтинівна; Євграфова Єлизавета Павлівна; Євтушенко Олена Іванівна; Завгородня Ірина Миколаївна; Закропивний Олександр Васильович; Іваненко Юлія Геннадіївна; Кадєтова Олена Веніамінівна; Леванчук Андрій Олексійович; Мазур Лідія Михайлівна; Маляренко Артем Васильович; Мостова Галина Іванівна; Писана Таміла Олександрівна; Попович Олена Вікторівна.

У судовій палаті в кримінальних справах правосуддя здійснюють 19 суддів: Вільгушинський Михайло Йосипович; Єленіна Жанна Миколаївна; Єлфімов Олександр Васильович; Зубар Валентин Васильович; Квасневська Наталя Дмитрівна; Крещенко Анатолій Миколайович; Крижановський Валентин Якович; Мороз Микола Андрійович; Орлянська Валентина Іванівна; Пузиревський Євген Борисович; Романець Лоліта Анатоліївна; Сахно Роман Іванович; Слинько Сергій Станіславович; Солодков Андрій Андрійович; Суржок Анатолій Васильович; Франтовська Тетяна Іванівна; Шибко Людмила Володимирівна; Фурик Юрій Петрович; Широян Тетяна Іванівна.


Актуальна інформація про стадії розгляду справ і скарг розміщується на сайті ВССУ.

У графі "Примітка" переліків справ, призначених до судового розгляду, оприлюдниться інформація про зняття справи з розгляду у зв'язку з Указом Президента "Про призначення суддів Верховного Суду" або з інших причин, визначених процесуальним законом.

ВССУ продовжить працювати до дня початку роботи Верховного Суду. Про дату припинення діяльності ВССУ повідомить додатково. ВССУ припиняє свою діяльність і ліквідується у встановленому законом порядку з дня початку роботи Верховного Суду, який визначається рішенням його Пленуму, опублікованим на веб-порталі судової влади і в газеті "Голос України".

Касаційні скарги, заяви, клопотання, подані до ВССУ і не розглянуті на момент припинення його діяльності, будуть передані до Верховного Суду і розглянуті в порядку, встановленому відповідним процесуальним законодавством.


на основі матеріалів ЛІГА: ЗАКОН
Правовая защита | Направления деятельности | главная