зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Социально-экономическая защита

27 Вересня 2018
Боротьба за пільгову пенсію шахтарів продовжується.
Профспілка працівників вугільної промисловості України послідовно та наполегливо відстоює право шахтарів на пільгову пенсію.

У зв'язку з цим 20 вересня поточного року Укрвуглепрофспілка направила листи до Міністерства соціальної політики України та Пенсійного фонду України щодо безпідставного звуження прав на пільгову пенсію шахтарів незалежно від віку. Відповідна інформація розміщена на нашому сайті 20 вересня поточного року.
Враховуючи важливість даного питання воно було розглянуто на засіданні Президії ЦК Профспілки 26 вересня та прийнято ряд відповідних рішень.

Крім того, слід зазначити, що Всеукраїнське об'єднання організацій роботодавців « Федерація роботодавців паливно-енергетичного комплексу України» висловило свою позицію стосовно даного питання та повністю підтримує Профспілку працівників вугільної промисловості України щодо відстоювання права шахтарів на пільгову пенсію незалежно від віку. В свою чергу Федерація роботодавців ПЕК направила листи до Міністерства соціальної політики України та Пенсійного фонду України стосовно даного питання.
Социально-экономическая защита | Направления деятельности | главная