зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Спорт

12 Березня 2018
АНОНС: ІХ Всеукраїнська Спартакіада "Всією бригадою на стадіон"
На початку квітня в Павлограді пройде ІХ Всеукраїнська Спартакіада серед видобувних та прохідницьких бригад підприємств вугільної галузі України під девізом "Всією бригадою на стадіон"

На виконання Закону України "Про фізичну культуру і спорт", Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року "Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація" та Плану проведення загальногалузевих спортивних та культурно-масових заходів вугільної промисловості України на 2018 рік Центральна рада Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Україна" разом з Профспілкою працівників вугільної промисловості України, Міністерством молоді та спорту України 03 квітня ц.р. планує проведення у м. Павлоград Дніпропетровської обл. на базі ПрАТ "ДТЕК Павлоградвугілля" ІХ Всеукраїнську Спартакіаду серед видобувних та прохідницьких бригад підприємств вугільної галузі України під девізом "Всією бригадою на стадіон".

До програми Спартакіади включено 6 видів спорту: гирьовий спорт, перетягування канату, плавання, теніс настільний, підтягування на перекладині, шахи.

В минулому році в цьому заході прийняло участь 10 команд вугільних підприємств та 150 спортсменів-шахтарів, а переможцем спартакіади стала команда ПрАТ "ДТЕК Павлоградвугілля".

Ласкаво запрошуємо на свято робітничого спорту!
Спорт | Направления деятельности | главная