зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Спорт

27 Червня 2018
Розпочалася ХІ Всеукраїнська спартакіада працівників вугільної промисловості
25 червня 2018 р. в. с. Коблево Миколаївської обл. на спортивних спорудах бази відпочинку "Парадіз" розпочалася ХІ Всеукраїнська спартакіада працівників вугільної промисловості.

Змагання проводяться на виконання Указу Президента України про Національну стратегію з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року "Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація", Державної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на період до 2020 року, які передбачають спільну діяльність державних, профспілкових та спортивних організацій у зміцненні здоров’я трудящих та членів сімей, сприянні їх творчому довголіттю засобами фізичної культури і спорту.

Центральний комітет Профспілки працівників вугільної промисловості України, разом з Всеукраїнським фізкультурно-спортивним товариством "Україна" проводять Спартакіаду за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Федерації профспілок України, провідних підприємств і організацій вугільної галузі України. Фіналу Спартакіди передували масові змагання в трудових колективах, на шахтах, регіональні спартакіади.

В змаганнях Спартакіади беруть участь понад 200 спортсменів, які представляють 8 збірних команд підприємств вугільної галузі України.

Команди змагаються у 7 видах спорту: армспорту, волейболу, гирьового спорту, настільного тенісу, футзалу, шахів та шашок.

На урочистому відкритті Спартакіади з вітальними словами до учасників змагань звернулася заступник голови Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Україна" Наталія Омельчук, голови територіальних та первинних профспілкових організацій галузі. В адресу учасників Спртакіади надійшли привітання від Міністра молоді та спорту України Ігоря Жданова, Міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика, Голови Федерації профспілок України Григорія Осового, президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки.

Переможців та призерів Спартакіади чекають заслужені нагороди.

Спорт | Направления деятельности | главная