зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Спорт

4 Березня 2019
СПАРТАКІАДА СЕРЕД ШАХТАРІВ ВІДБУЛАСЯ У «РОВЕСНИКУ»
2 березня на базі ОЛК «Ровесник» відбулася Спартакіада серед вугільних підприємств ДП «Львіввугілля» та ПАТ «Шахта «Надія».

Як повідомив голова Червоноградської МО ФСТ «Україна» Володимир Гамальчук учасники змагалися у двох видах спорту, виборюючи першість у плаванні та футзалі. Змагання традиційно пройшли в напруженій боротьбі та в дружній атмосфері.

Плавці із шахти «Великомостівська» у естафеті 4х25 здобули перемогу, другими стали спортсмени-аматори із «Відродження», трійку призерів замкнув колектив фізкультури шахти «Червоноградська».

Напруженим видався турнір з футзалу. У фінальному поєдинку шахта «Відродження» та «Великомостівська» зіграли внічию 3:3 і все вирішилося у після матчевих пенальті. Фінальний свисток судді Степана Чопа зафіксував перемогу 6:5 на користь футзалістів «Відродження», а шахта «Червоноградська» в матчі за третє місце впевнено перемогла «Межирічанську» – 4:0.

У суботу, 16 березня, у спортзалі Червоноградського професійного гірничо-будівельного ліцею відбудуться змагання із настільного тенісу та підіймання гирі в рамках Спартакіади серед вугільників.







По матеріалам " Шахтар Галичини"
Спорт | Направления деятельности | главная