зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Спорт

26 Березня 2019
Молодіжна Спартакіада: перехідний кубок - У СПОРТСМЕНІВ УМДР ГШО
22 березня спортзал Тернівського професійного гірничого ліцею зібрав учасників Спартакіади Молодіжної ради Дніпропетровської територіальної організації Укрвуглепрофспілки. У майстерності і спритності змагалися 13 команд - представники шахт і філій ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля».


Як підкреслив на відкритті турніру голова Молодіжної ради Дніпропетровської територіальної організації ППВП Олександр Береза, Спартакіада з кожним роком набирає обертів, і це символічно, бо понад 65 відсотків працюючих в «Павлоградвугіллі» - молодь віком до 35 років. А ставка на молодь - безпрограшна. Сьогодні практично у всіх підрозділах «Павлоградвугілля» працюють молодіжні ради, які організовують активне і корисне дозвілля членів Профспілки.

«Нинішня Спартакіада - вже сьома за рахунком, - розповіла заступник голови Молодіжної ради ДТО ППВП Олена Іллічова. - Представлені Павлоград, Тернівка і Першотравенськ - по п'ять чоловік з кожної шахти і філії (четверо хлопців і одна дівчина). Діти із задоволенням беруть участь в таких змаганнях - вони об'єднують, піднімають тонус, заряджають енергією. Символічно, що в складі своїх команд боролися за призові місця лідери молодіжних рад шахт «Павлоградська», «Західно-Донбаська», «Ювілейна», «Степова», «Тернівська», «Благодатна», Автобази, УМДР ГШО.

Що характерно, хорошу підготовку показали практично всі учасники , а тому інтрига зберігалася до самого кінця змагань.

І все ж кращий результат показала команда УМДР ГШО, яка набрала найбільшу кількість очок. Вона і завоювала перехідний кубок Молодіжної ради ДТО ППВП. Він перейшов до «УМДРовцам» від шахти «Павлоградська», спортсмени якої, нагадаємо, були кращими в минулому році.

Перемогу команді УМДР ГШО принесли всі п'ятеро її членів - гроз ДМУ-3 Дмитро Козленко, гірський майстер ДМУ-5, голова молодіжної ради Олег Гиниятуллин, гроз ДМУ-5 Валерій Сова, гірничомонтажник ДМУ-5 Віталій Іщенко і, звичайно, «зірочка» команди Наталя Клишко.

«Враження найкращі, - поділилися переможці. - Побільше б таких заходів ».

Друге місце на Спартакіаді посіла команда шахти ім. Н.І. Сташкова, на третьому місці - спортсмени шахти «Західно-Донбаська».

Вітаємо переможців, призерів і всіх учасників Спартакіади!

По матеріалам Дніпропетровської територіальної організації Профспілки
Спорт | Направления деятельности | главная