зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Спорт

22 Квітня 2019
Спартакіада під девізом «Всією бригадою на стадіон»
17 квітня цього року у Павлограді Дніпропетровської області на майданчиках водно-спортивного комплексу «Юність» ПХЗ відбулася Х ювілейна Всеукраїнська спартакіада серед видобувних та прохідницьких бригад підприємств вугільної галузі України під девізом «Всією бригадою на стадіон».

У Спартакіаді брали участь вісім збірних команд вугільних підприємств: ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля», Молодіжна рада ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля», ДП «Селидіввугілля», ДП «Первомайськвугілля», ДП «Шахта імені М.С.Сургая», ДП «Мирноградвугілля», ПАТ «Ш/у Покровське», ТОВ «Збагачувальна фабрика «Свято-Варваринська».

Команди змагалися у шести видах спорту: з перетягування канату, плавання, настільного тенісу, підтягування на перекладині, шахів та гирьового спорту .

За підсумками змагань, переможцем спартакіади стала команда ПрАТ «ДТЕК «Павлоградвугілля», яка виборола 1 місце з плавання, гирьового спорту та перетягуванні канату. Друге місце посіла команда ПАТ «Ш/у Покровське», третє спортсмени з Молодіжної ради ПрАТ «ДТЕК «Павлоградвугілля».

Переможців та призерів загальнокомандного заліку та в окремих видах спорту нагородили кубками, медалями, вимпелами та дипломами.

Успішне проведення спартакіади гарантували Міністерство енергетики та вугільної промисловості України, Центральний комітет Профспілки працівників вугільної промисловості України та Центральна рада Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Україна" за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Саме завдяки консолідації зусиль цих поважних структур змагання пройшли злагоджено, на високому організаційному рівні.








Спорт | Направления деятельности | главная