зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

12 Вересня 2014
Президент підписав Закон щодо підтримки шахтобудівників
Президент України Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до додатка №3 до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік», повідомляє прес-служба Президента України.

Законом №1652-VII забезпечується своєчасний розрахунок з підрядними підприємствами за виконані роботи та надані послуги на будівлях, які фінансувалися в минулі роки за кошти державної підтримки будівництва об’єктів вугле- та торфодобувних підприємств, виплату заробітної плати працівникам підрядних організацій шляхом перерозподілу бюджетних коштів між бюджетними програмами.

Даним документом на 180,0 млн. гривень зменшено бюджетні асигнування за програмою «Державна підтримка вугледобувних підприємств на часткове покриття витрат із собівартості готової товарної вугільної продукції» та збільшено бюджетні асигнування за програмою «Державна підтримка будівництва вугле- та торфодобувних підприємств, технічне переоснащення зазначених підприємств».

Нагадаємо, що автором закону є народний депутат, голова Профспілки працівників вугільної промисловості України Віктор Турманов. За його словами, закон повинен забезпечити фінансову стабільність і соціальну захищеність працівників підрядних організацій, задіяних у будівництві об'єктів вугільних підприємств.