зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

16 Листопада 2016
про перенесення всеукраїнської акції протесу пофспілок
15 листопада поточного року відбулася нарада керівників всеукраїнських профспілок, територіальних профоб’єднань м. Києва та Київської області та керівництва ФПУ на якій розглянуто питання щодо проведення запланованої на 17 листопада поточного року акції профспілок

Як стало відомо, що розгляд державного бюджету на 2017 рік заплановано в період 6-9 грудня ц.р. Крім того, не завершено тристоронні консультації по законопроекту №5130 щодо реформи системи оплати праці, Комітет ВРУ з питань соціальної політики за участі соцпартнерів розгляне можливість внесення його на голосування.

Беручи до уваги зазначене, а також враховуючи загострення політичної ситуації, застереження правоохоронних органів та Служби безпеки України, що надійшло на адресу ФПУ про розгортання у м. Києві інших широкомасштабних акцій протесту, з можливими провокаціями і загрозами життю і здоров’ю громадян більшість учасників наради висловили позицію щодо перенесення запланованої акції профспілок і проведення її в дні розгляду Державного бюджету.

Запропоновано також провести негайно зустріч профспілок з Головою Верховної Ради України і керівниками депутатських фракцій щодо вимог профспілок.