зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

15 Січня 2018
РОЗГЛЯД АКТУАЛЬНИХ ШАХТАРСЬКИХ ПИТАНЬ В ДП “ЛЬВІВВУГІЛЛЯ”
11 січня 2018 року голова Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Олег Турчин взяв участь у робочій нараді під головуванням першого заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського.

На нараді розглянули питання безпеки на вугільних підприємствах, визначили пріоритетні заходи, що б згодом, своєчасно інвестувати кошти, які виділені державною програмою на безпеку роботи гірників в поточному році. Також було порушено питання своєчасної поставки вибухової речовини для проведення підготовчих робіт у шахтних виробках.

Зупинились на інвестиційних програмах під державні гарантії, які спрямовані на розвиток вугільної промисловості.

Також йшлося на нараді про отримання дозволів на користування надрами на шахтах ДП «Львіввугілля»: «Червоноградська» та «Лісова».

Розглянули можливість відвантаження вугілля не лише на ДТЕК, а й на додаткові шляхи збуту. Попередньо погодили необхідність складення переліку потенційних споживачів вугілля державного підприємства.

«Такі наради», – зауважив перший заступник Ростислав Замлинський: «Як і в минулому році, будуть проводитись систематично».

Голова ЛТОППВПУ Олег Турчин, додав, що такі зустрічі потрібні.

"Як показав минулий рік – вони ефективні і дають можливість вивчити питання і попередити негативні наслідки", зазначив голова теркому.

По матеріалам сайту Львівського теркому.