зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

18 Лютого 2019
На рахунки ДП " Львіввугілля" надійшли 68% заробітної плати за січень 2019 року.
Голови первинних профспілкових організацій шахт на чолі з головою Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Олегом Турчиним на особистому контролі тримають одне із найголовніших шахтарських питань – виплата заробітної плати. Проводиться активна робота: інформування перших осіб Держави, профільного міністерства, Львівської ОДА щодо невчасної виплати зарплати, акції протесту тощо. Так нещодавно пішою ходою центральними вулицями міста Львова шахтарі гучно заявили про свої проблеми, на пікеті під Львівською ОДА профспілками була зініційована зустріч керівництва ЛОДА, ДП “Львіввугілля” та профспілок за участю голови Укрвуглепрофспілки Віктора Турманова, яка відбулася 12 лютого 2019 року.

Отже, результатом спільних дій є виплата заробітної плати. За інформацією головного бухгалтера підприємства 15 лютого на рахунки ДП “Львіввугілля” надійшли кошти від реалізації вугільної продукції, які скеровані на виплату заробітної плати в розмірі 68% за січень 2019 року. Кошти поступають на особові рахунки працівників держпідприємства.

Крім того, напрацьований паспорт бюджетної програми на погашення заборгованості по заробітній платі за грудень 2018 року. Очікується надходження бюджетних коштів до кінця наступного тижня на 100% погашення заборгованості по заробітній платі за грудень 2018 року.

По матеріалам Львівської територіальної організації Профспілки.