зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

25 Квітня 2019
До Дня охорони праці
Міжнародна організація праці оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці.

Відповідно до Указу Президентам України від 18.08.2016 року № 685, щороку , 28 квітня Україна відзначає теж цей день.

Федерація профспілок України напрацювала план заходів щодо відзначення Дня охорони праці, який Укрвуглепрофспілка направила в територіальні організації для використання в роботі.

Зокрема, на виконання зазначених заходів в ДП «Торецьквугілля» створено оргкомітет з підготовки та проведення на відокремлених підрозділах державного підприємства Тижня охорони праці з 22 по 28 квітня. Як завжди у рамках Тижня пройде конкурс- огляд за такими напрямками «За безпечну працю», «Кращій працівник», «Краща виробнича дільниця», «Кращий за професією».

Крім цього будуть здійснені організаційно-технічні заходи, якими передбачені проведення відкритих уроків для учнів та студентів навчальних закладів, зустрічі з молоддю, трудовими колективами, організація тематичних брифінгів, конкурсів, виставок, буде надана увага вшануванню пам’яті загиблих на виробництві та надання допомоги їх сім’ям.

Також розроблені спеціальні інформаційні заходи з проведення нарад, семінарів, засідань за круглим столом з метою ознайомлення з ризиками, пов’язаними з охороною праці. З нагоди Дня охорони праці серед дітлахів буде проведено конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей».