зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

28 Листопада 2019
ГРИГОРІЙ ОСОВИЙ: «ГАЗЕТА ЗАЛИШАЄТЬСЯ ОДНИМ ІЗ НАЙДОСТУПНІШИХ І НАЙДЕМОКРАТИЧНІШИХ ЗМІ»
У Будинку профспілок 21 листопада у м. Києві відбувся Національний форум друкованих ЗМІ

У своєму виступ на форумі Голова ФПУ Григорій Осовий, зазначив, що «ми з великою повагою ставимося до творчої роботи працівників ЗМІ, зокрема друкованих видань, чисельність яких, на жаль, щороку скорочується. Ви дійсно робите інформаційний продукт, який заслуговує на увагу значної та різної за фахом і політичними уподобаннями аудиторії, що представляють профспілки.

Не зважаючи на процеси диджатилізації, запровадження нових комунікаційних технологій в інформаційній сфері, газета залишається одним із найдоступніших і найдемократичніших засобів масової інформації, який дає відповідь на чутливі для простих людей запитання, що безпосередньо їх турбують у повсякденному житті. Це особливо важливо у період, коли Україна переживає суспільні трансформації і потребує оперативних і підчас нестандартних рішень.

У цій ситуації випробуваним часом інструментом донесення правди до людей про нашу з вами роботу залишається центральне профспілкове видання – газета «Профспілкові вісті», яка веде безкомпромісну боротьбу в інтересах людей праці».

• Нагадаємо, що зараз проходить передплатна кампанія на друковані видання на 2020 рік.

• Сподіваємось, на вашу підтримку, щоб через передплату газета «Профспілкові вісті» зайшла у кожну первинку.

• Від нас залежить чи буде почутий голос профспілок у трудових колективах.
• Профспілкова газета зробить нас сильнішими у нашій боротьбі.