зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

16 Жовтня 2020
Робоча зустріч в " Лисичанськвугіллі"
13 жовтня 2020 року відбулася зустріч зустріч керівництва АТ «Лисичанськвугілля» в особі в. о. генерального директора Малишевського І.В. та голови Лисичанського теркому Профспілки праціввників вугільної промисловості України Іванішина В.Т. з бригадиром та ланковими дільниць з видобутку відокремленого підрозділу "Шахта ім. Г.Г. Капустіна".

У ході зустрічі були обговорені, та підведені підсумки роботи за I декаду жовтня. Виявлені недоліки виробничого та технічного характеру, організації забезпечення матеріально-технічними засобами.

Особливу увагу підкреслено на якість видобутого та відвантаженого на-гора вугілля. З представниками трудового колективу обговорені питання видобутку вугілля за II декаду жовтня, забезпечення виробництва необхідними матеріалами, якість вугільної продукції та заробітна плата при виконанні визначених завдань. У ході зустрічі були обговорені питання загального характеру: сплата ЕСВ, списки № 1 та №2, трансформація вугільних регіонів, реструктуризація вугільних підприємств.

Зустріч з представниками трудового колективу дільниці № 2 пройшла з порозумінням та у діловому форматі.

Керівник АТ «Лисичанськвугілля» та голова Лисичанського теркому Профспілки побажали трудівникам доброї праці та підтримку у вирішенні виробничих та соціальних питань.

Аналогічна зустріч відбудеться по закінченні II декади жовтня.

По матеріалам Лисичанської територіальної організації Профспілки.