зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

31 Березня 2021
Підведено підсумки виконання Колективного договору за 2020 рік на шахті «Центральна» ДП «Трецьквугілля».
26 березня 2021 року на підприємстві шахта «Центральна»ДП «Трецьквугілля» відбулася конференція за участю адміністрації підприємства «Шахта Центральна» та профспілкової організації.


В конференції прийняли участь Ківа Микола Вікторович- технічний директор ДП «Торецьквугілля», голова Торецького теркому Укрвуглепрофспілки Щербань Василь Петрович.


Були підведені підсумки виконання Колективного договору за 2020 рік. За звітний період підприємство працювало не надто успішно з видобутку вугілля. При плані 168 тонн було видобуто 137 тис. тонн, а план проведення розкривних і підготовчих виробок виконаний на 153, 6% пройдено при плані 2200 метрів 3379 метра. Фактична продуктивність праці робітника досягла 11.1 тонн що становить 113%.
Успішно вирішені соціальні питання: вугілля своєчасно вивезено, нарікань на якість вугілля немає.

У звітній доповіді голова профкому шахти Прудников М.С. розповів про роботу первинної профспілкової організації та про проведені заходи 2020 року по забезпеченню безпечних умов праці. Робота первинної профспілкової організації проводилася згідно затверджених планів, фінансових можливостей та інтересів членів профспілки.

Делегати конференції та запрошені заслухали доповіді директора «Шахти Центральна» Герта В. Д., голову профкому Прудникова Н.С., начальника ООТЗ и П Чуєву С.В., технічного директора ДП «Торецьквугілля» Ківу Н.В. і голову Торецького теркому Урвуглепрофспілки Щербаня В.П.

Також на конференції були затверджені і схвалені:
- акт перевірки виконання Колективного договору за 2020 рік;
- зобов'язання по колективному договору за 2020 рік.
- схвалені і затверджені додаткові угоди до Колективного договору на 2021рік.

Делегатами конференції роботу по виконанню Колективного договору за 2020 рік між адміністрацією і профкомом визнана задовільною.



За матеріалами Торецької територіальної організації Профспілки.