зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

6 Квітня 2021
Про виконання Колективного договору за 2020 рік на шахті «Торецька » ДП «Торецьквугілля»
2 квітня 2021 року на підприємстві «Шахта Торецька»ДП «Торецьквугілля» відбулася конференція за участю адміністрації підприємства та профспілкової організації.


В конференції прийняли участь Ківа Микола Вікторович- технічний директор ДП «Торецьквугілля»,Щербань Василь Петрович - голова Торецького теркому Укрвуглепрофспілки.

Були підведені підсумки виконання Колективного договору за 2020 рік. За звітний період підприємство працювало не надто успішно з видобутку вугілля. При плані 72,0 тонн було видобуто 63,7 тис. тонн, а план проведення розкривних і підготовчих виробок виконаний на 72.5%. Фактична продуктивність праці робітника досягла 7.2 тонн що становить 106,9%.
Успішно вирішені соціальні питання: вугілля своєчасно вивезено, нарікань на якість вугілля немає.

Директор ВП «Шахти Торецька» Рідченко І,М. доповів про роботу в 2020 році, та перспективи на 2021 рік.

У звітній доповіді голова профкому шахти Чернишов В.В. розповів про роботу первинної профспілкової організації та про проведені заходи 2020 року по забезпеченню безпечних умов праці. Робота первинної профспілкової організації проводилася згідно затверджених планів, фінансових можливостей та інтересів членів профспілки.

При цьому він зазначив, що в минулому році не проводилися колдоговірні конференції через пандемію коронавірусу, але разом з тим робоча група протягом року працювала.

Всі основні пункти колективного договору, незважаючи на нестабільні і складні фінансові умови, практично виконуються. Що говорить про налагоджену спільну роботу адміністрації та профспілки.

Також було поінформовано присутніх про покращення умов відпочинку на базі «Шахтар» в м. Святогірську та розроблення заходів і графіків поліпшення сімейного відпочинку.

Також було заслухано доповіді директора «Шахти Торецькаа» Рідченко І,М.., голови профкому Чернишова В.В.., начальника ООТЗ и П Козиреву Л.В.., технічного директора ДП «Торецьквугілля» Ківу Н.В. і голову Торецького теркому Урвуглепрофспілки Щербаня В.П.

В своєму виступі голова Торецького теркому Урвуглепрофспілки Щербань В.П. зазначив, що, як для керівництва держпідприємства, так і для Профспілки важливим фактором для стабільного режиму роботи є виділення бюджетних коштів. Терком профспілки в звітному періоді своїми діями чимало сприяв тому, щоб було додатково перераховано з держбюджету на вугільну галузь .

Також на конференції були затверджені і схвалені:

-акт перевірки виконання Колективного договору за 2020 рік;

-зобов'язання по колективному договору за 2020 рік.

- схвалені і затверджені додаткові угоди до Колективного договору на 2021рік.

Делегатами конференції роботу по виконанню Колективного договору за 2020 рік між адміністрацією і профкомом визнана задовільною.


За матеріалами первинної профспілкової організації «Шахта Торецька»ДП «Торецьквугілля»