зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

14 Квітня 2021
ТОВ «Шахтобудівельна компанія»: колективний договір у 2020 році в цілому виконано
12 квітня на ТОВ «Шахтобудівельна компанія» відбулася конференція трудового колективу щодо підведення підсумків виконання Колективного договору за 2020 рік. Участь у даному заході, на якому підбиваються підсумки виконання взаємних зобов’язань між адміністрацією та працівниками ТОВ «Шахтобудівельна компанія», прийняли 50 делегатів трудового колективу, голова Донецької шахтобудівельної територіальної профспілкової організації Укрвуглепрофспілки Володимир Лащенко , голова профспілкового комітету Олександр Сірик.

Відкриваючи конференцію генеральний директор Сергій Лозовський привітав делегатів та поінформував про виконання виробничої програми працівниками ТОВ «Шахтобудівельна компанія». Він зазначив, що на сьогоднішній день «Шахтобудівельна компанія» - єдина в Україні, яка працює в різних галузях від вугільної до космічної. Були розглянуті питання охорони праці, заробітної плати, соціального захисту працівників та інші.

Голова Донецької шахтобудівельної територіальної організації Профспілки Володимир Лащенко у своєму виступі відзначив багаторічну історію шахтобудівельників з великими звершеннями та трудовими досягненнями і вручив профспілковим активістам підприємства профспілкові нагороди.

На конференції трудового колективу прийнято рішення про виконання договору 2020 року «у цілому» і про пролонгацію його на наступний рік.