зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

7 Травня 2021
Новий онлайн формат навчання, просвітництва та мотивації
6 травня за ініціативи ГО “Інститут громадянської освіти та праці”, Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та Навчально-методичного центру профспілок (м. Чернігів) було проведено профспілковий онлайн квіз під назвою “Травневі перегони”.В даному заході прийняла участь і зайняла почесне 3 місце Юлія Кузнєцова- представниця Профспілки працівників вугільної промисловості України.

Саме День Праці став гарною нагодою для організації вікторини, що пройшла під гаслом «Виміряй рівень свого профспілкового активізму та отримай заряд позитиву!». Протягом заходу учасниці та учасники змогли проявити себе як знавці соціал-демократичних та профспілкових цінностей, історії розвитку профспілкового руху та цікавих фактів про громадсько-політичних лідерів різних країн.

Модераторами заходу стали Володимир Ковальчук та Віталій Копиш. Кожне з 32 питань квізу супроводжувалося коментарями та поясненнями організаторів. Варто зауважити, що далеко не всі питання були легкими та очевидними. І все ж профспілковці сприймали невдачі з посмішкою, бажанням дізнатися правильні відповіді та додатковим азартом. Спільні зусилля організаторів допомогли створити серед учасників дружню атмосферу та подарувати відчуття роботи в команді однодумців.

Отже, вітаємо переможців з усієї України, що здобули свою перемогу в інтелектуальному змаганні:
1 місце — Світлана Ліщук, Профспілка працівників АПК України, м. Кам'янець-Подільський Хмельницької області;
2 місце — Ілля Юрченко, Профспілка працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості України, м. Южне Одеської області;
3 місце — Юлія Кузнєцова, Профспілка працівників вугільної промисловості України, м. Харків;
4 місце — Анна Пугачова, Федерація профспілок України, м. Київ;
5 місце — Інна Михальченко, Профспілка працівників освіти і науки України, м. Київ.

Організатори щиро вдячні всім, хто долучився до участі у заході та зробив його вдалим та яскравим!

За матеріалами первинної профспілкової організації ХМЗ" Світло шахтаря"