зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

2 Лютого 2024
Комітет енергетики та житлово-комунальних послуг підтримав законопроект про продовження мораторію на банкрутство державних вугледобувних підприємств
1 лютого відбулося засідання комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг . На порядку денному було розглянуто проект Закону про внесення змін до статті 1 Закону України «Про відновлення платоспроможності державних вугледобувних підприємств» щодо продовження терміну дії мораторію на виконавчі провадження, заходи примусового виконання рішень та порушення справ про банкрутство державних вугледобувних підприємств (реєстр. №10086).

Даний законопроект розглядався в другому читанні, за результатами розгляду було прийнято рішення:
- Рекомендувати Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до статті 1 Закону України «Про відновлення платоспроможності державних вугледобувних підприємств» щодо продовження терміну дії мораторію на виконавчі провадження, заходи примусового виконання рішень та порушення справ про банкрутство державних вугледобувних підприємств (реєстр. №10086) прийняти у другому читанні та в цілому як Закон з уточненою назвою «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення платоспроможності окремих державних підприємств у сфері енергетики, що перебувають у критичному стані» з необхідними техніко-юридичними правками.