зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

31 Жовтня 2008
Депутатский запрос председателя ЦК профсоюза В.И. Турманова в адрес главы Кабинета министров Украины Ю.В.Тимошенко

В связи с обращением председателя Дзержинской территориальной организации профсоюза угольщиков Украины председатель Профсоюза, народный депутат Украины Виктор Турманов направил депутатский запрос в адрес главы Кабинета министров Украины Ю.В.Тимошенко.

Шановна Юліє Володимирівно!

До мене звернувся голова Дзержинської територіальної організації профспілки робітників вугільної промисловості Щербань В.П. з проханням допомогти вирішити питання збереження першого класу за споживання електроенергії для ДП «Дзержинськвугілля» (лист від 09.10.2008 р. № 274 додається).

Оплата за електричну енергію по тарифу першого класу для ДП «Дзержинськвугілля» передбачено коштами, які надаються з державного бюджету за рахунок видатків «Державна підтримка вугледобувних підприємств на часткове покриття витрат із собівартості продукції». Але ВАТ «Укренерговугілля» вимагає сплату за електроенергію провадити по тарифу другого класу, що збільшує витрати із собівартості вугілля лише за вересень на 3,0 млн. гривень.

На той же час лише заборгованість із заробітної плати працівникам ДП «Дзержинськвугілля» складає 3,4 млн. гривень.

Незважаючи на те, що керівництво ДП «Дзержинськвугілля» звернулось до всіх інстанцій від яких залежить вирішення цього питання, на цей час воно не вирішене.

Прошу Вашого втручання у вирішення питання щодо збереження першого класу за споживання електроенергії державним підприємствам«Дзержинськвугілля».

Для подальшого інформування заявника прошу про прийняте рішення поінформувати мене.

Додаток: на 1 аркуші.

З повагою
Народний депутат України, посвід. № 26
В.Турманов