зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

24 Жовтня 2018
ДІАЛОГ З КЕРІВНИКОМ ДП “ЛЬВІВВУГІЛЛЯ”
23 жовтня поточного року, в щотижневій нараді голів Львівської територіальної організації Профспілки вугільників взяв участь т.в.о. генерального директора Олег Акімов. Присутні спільно обговорили основні питання, які піднімав Олег Анатолійович на Комітетських слуханнях 19 жовтня у Києві.

Обговорили поточну роботу ДП «Львіввугілля», перший керівник підприємства Олег Акімов запевнив, що питання виплати заробітної плати та оснащення лав і наділі залишаються для керівництва держпідприємства першочерговими, знаходяться на його особистому контролі. Ведеться щоденна робота з усіма гілками влади та профільним Міністерством щодо їх вирішення.

Голова Львівської територіальної організації Профспілки Олег Турчин висловив своє занепокоєння негативними настроями в шахтарських колективах, зростаючою плинністю кадрів на деяких підприємствах і наголосив: «Акція протесту не завершена і Профспілка вугільників далі готова до активних дій. Очікуємо порозуміння з боку Міненерговугілля та дотичних державних структур для вирішення шахтарських питань.»

По матенріалам Львівської територіальної організації Профспілки