зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

18 Березня 2019
ЗБОРИ НА ШАХТІ «ЧЕРВОНОГРАДСЬКІЙ».
14 березня на шахті «Червоноградська» ДП « Львіввугілля» голова первинної профспілкової організації Павло Євтушок на першому наряді провів збори. Стисло окреслив питання, які були обговорені напередодні на засіданні голів первтнних профспілкових організацій Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України . Довів до відома п інформацію щодо подальшої роботи державного підприємства, а також детально зупинився на питанні виплати заробітної плати та запевнив присутніх , що для Профспілки працівників вугільної промисловості України питання виплата заробітної плати було і залишається пріоритетним.

В ході зібрання Павло Трохимович відповів на запитання шахтарів, щодо перспектив рідного підприємства – шахти «Червоноградська». Зокрема, він наголосив: «Хлопці, повірте, це питання для мене, як і для вас є актуальним. Сьогодні, завдяки вашому професіоналізму та наполегливості шахта працює з виконанням встановлених завдань. Прохідники показують надзвичайно високі результати. І це добре! Адже від проходки залежить вуглевидобуток. І в питаннях перспективи розвитку Профспілка не стоїть осторонь. Ми тримаємо на контролі питання розвитку підприємства, робимо все що залежить від Профспілки працввників вугільної промисловості України та відчуваємо підтримку як голови теркому Олега Турчина, так і голови Укрвуглепрофспілки Віктора Турманова».


«Сподіваюсь, що правильний підхід до організації виробництва на шахті та нововведення вирішать більшість проблемних питань, і це дасть можливість шахті «Червоноградській» надалі стабільно працювати»,- підсумував свій виступ Павло Євтушок та побажав шахтарям безпечної продуктивної роботи.

По матеріалам Львівської територіальної організації Профспілки.