зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

17 Лютого 2012
«Великомостівську» перевіряють зусібіч
13 лютого на ВП «Шахта «Великомостівська» ДП «Львіввугілля» розпочато всебічну перевірку стану промислової безпеки, охорони праці і охорони надр. Як інформує прес-служба управління Держгірпромнагляду у Львівській області, це перша у 2012 році перевірка вугільних підприємств ДП «Львіввугілля» згідно зі складеним графіком на 1-ий квартал.

Перевірка здійснює особовий склад інспекторів Західної державної міжрегіональної інспекції нагляду у вугільній промисловості під керівництвом начальника інспекції Володимира Юрківа. Також залучені держінспектори нагляду у будівництві, енергетиці, котлонагляді, підіймальних спорудах, газовому господарстві. До складу комісії включено представників Червоноградської санепідемстанції, виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань, Львівсько- Волинського ВГРЗ, Львівської терради профспілки вугільників та інших контролюючих органів. Перевірка проводиться у присутності представників ДП "Львіввугілля".

«У ході перевірки посадові особи Держгірпромнагляду особливу увагу приділяють здійсненню відомчого контролю за станом охорони праці інженерно-технічними працівниками та керівництвом шахти», наголосив на початку всебічної перевірки голова комісії Володимир Юрків. Перевірка триватиме до 24 лютого.

Львівський портал