зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

15 Липня 2014
Завершено перевірку одного з підрозділів ДП «Львіввугілля»
На ВП «Червоноградське спецуправління з гасіння териконів і рекультивації земель» ДП «Львіввугілля» з 7 по 11 липня проходила комісійна перевірка стану промислової безпеки та охорони праці.

Перевірка проведена посадовими особами Західної міжрегіональної державної інспекції нагляду у вугільній промисловості та Державної інспекції нагляду у будівництві, енергетиці, котлонагляді та підіймальних спорудах під головуванням головного державного інспектора з охорони праці ВОДН та УОП територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області Михайла Брунця.

Спецуправління з гасіння териконів і рекультивації земель здійснює формування породних відвалів всіх шахт ДП «Львіввугілля» та ПАТ «Львівська вугільна компанія», а також відведення усіх шахтних вод в ставки-накопичувачі шахтних вод в район села Городище Сокальського району та міста Червонограда.

Загалом проведено вісімнадцять перевірок виробничих об’єктів спецуправління. Виявлено 180 порушень нормативно-правових актів з охорони праці.

Накладено штрафи на дев’ятьох працівників спецуправління (з них - сім посадовців та два робітники). За допущені порушення керівництву спецуправління запропоновано зупинити експлуатацію п’яти одиниць обладнання технологічних транспортних засобів та у двох випадках - виконання гірничих робіт на породних відвалах.

Серед проблемних питань спецуправління - несвоєчасне та неякісне виконання профілактичних заходів щодо пожежної безпеки породних відвалів через брак коштів на закупівлю нової техніки для роботи на породних відвалах, а також на запчастин до діючої техніки.

Территориальное управление Госгорпромнадзора во Львовской области