зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

23 Листопада 2015
Перший заступник Міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігор Мартиненков у м. Пекін знайомиться з новими тенденціями та досвідом з проблемних питань вугільної галузі
Ігор Мартиненков перебуває в Китайській Народній Республіці з 15 по 20 листопада 2015 року з метою ознайомлення із світовими напрацюваннями з питань вугільної галузі для подальшого практичного і методологічного застосування при реалізації реформи вугільної галузі.

Поїздка відбувається на запрошення заступника Директора міжнародного бізнес департаменту SEDIN ENGINEERING COMPANY LIMITED Лі Міао.

Згідно з програмою поїздки Ігор Мартиненков провів низку зустрічей з представниками державних енергетичних компаній Китаю, у ході яких мав можливість ознайомитися з ключовими тенденціями на енергетичних ринках Китаю, а також обмінятися досвідом з проблемних питань вугільної галузі.

Таке співробітництво сприятиме розширенню співробітництва у сфері енергетики, зокрема у вугільній галузі, та здійсненню подальших кроків щодо енергетичної безпеки нашої держави.

Пресс-служба Министерства энергетики и угольной промышленности Украины