зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

24 Травня 2016
Навчальна тривога на «Великомостівській»
20 травня головний державний інспектор відділу нагляду у вугільній промисловості управління гірничого нагляду Головного управління Держпраці у Львівській області Володимир Осадця, технічний директор ДП «Львіввугілля» Олег Акімов, його заступник з протиаварійного захисту Сергій Руденко, заступник генерального директора з охорони праці Валерій Соколовський, диспетчери шахт ДП «Львіввугілля» уважно стежили за ходом традиційної навчальної перевірки дій персоналу «Великомостівської» у випадку аварійної ситуації.

Отримавши від технічного директора держпідприємства умовну ввідну – пожежа у 111 конвеєрному штреку на приводі стрічкового конвеєра, гірничий диспетчер Геннадій Маркін задіяв План ліквідації аварії. На місце прибули відділення гірничорятувальників та заступник командира Львівсько-Волинського воєнізованого гірничо-рятувального загону Дмитро Цвєрчков.

Умовну пожежу вдалося здолати протягом години, а дії інженерно-технічних працівників шахти детально розбирали на нараді. Навчальну тривогу зараховано, а зауваження присутніх адміністрацію «Великомостівської» зобов’язано взяти до уваги, адже в реальній екстремальній ситуації все вирішуватимуть найменші дрібниці.

Пресс-служба ГП "Львовуголь"