зробити стартовою додати в обране


Архів новин

6 Листопада
Субсидія залежить від двох факторів - від розміру тарифу та від доходів громадян. Якщо доходи громадян не змінюються, а тариф зростає, то сума коштів, яку людина сплачує за опалення, не змінюється, а зростання тарифу компенсується збільшенням субсидії. Тобто сума, яку сплачує держава за людину, зростає у мірі зростання тарифів, а для людини залишається без змін. Читати дальше »»
5 Листопада
31 октября текущего года состоялось совместное заседание Совета директоров ГП «Торецкуголь» и Президиума Торецкой территориальной организации ПРУПУ. В повестку дня входили вопросы готовности обособленных подразделений ГП «Торецкуголь» к работе в зимний период, отчет председателя теркома Щербаня В.П. об итогах акции протеста в г.Киеве, об итогах летнего оздоровления, а так же текущие вопросы, касающиеся деятельности госпредприятия. Читати дальше »»
5 Листопада
Як відомо, 2 листопада поточного року шахтарі Львівщини проводили акцію протесту шляхом пікетування Львівської обласної державної адміністрації. До таких заходів шахтарів змушені були вдатися через невиплату заробітної плати за вересень та жовтень поточного року, а також невиплату активів за відвантажене вугілля. У зв'язку з ситуацією, що склалася на підприємствах ДП « Львіввугілля» з приводу порушеного питання керівниками місцевих профспілок було направлено звернення до відповідних державних органів (лист додається). Читати дальше »»
2 Листопада
Сьогодні, 2 листопада, відбулася протестна акція шахтарів Львівщини. Читати дальше »»
2 Листопада
Як відомо, за ініціативи Профспілки працівників вугільної промисловості України 26 жовтня поточного року під головуванням Прем'єр- міністра України Володимира Гройсмана відбулася нарада, на якій було розглянуто питання щодо стану і перспектив функціонування підприємств вугільної промисловості. Читати дальше »»
2 Листопада
У Донецькій області підприємства вугільної промисловості всіх форм власності у жовтні видобули 919 815 тонн вугілля. Державними шахтами Донецького регіону було видобуто 150 758 тонн вугілля. При цьому рівень видобутку вугілля на державних шахтах області в порівнянні з плановим завданням був зменшений на 20 742 тонни.
Читати дальше »»
2 Листопада
Останні чотири місяці на державних вугледобувних підприємствах постійно зростає соціальна напруга в шахтарських колективах, яка на цей час досягла критичного стану і призводить до прояву радикальних, і часом, вже некерованих профспілками протестних дій. Читати дальше »»
1 Листопада
За рішенням трудових колективів 6 шахт Львівщини завтра, 2 листопада 2018 року, шахтарями ДП « Львіввугілля» буде проведена акція протесту в м. Львові, в якій візьме участь понад 300 шахтарів. Акцію буде здійснено пішою ходою по проспекту Вячеслава Чорновола до Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради з наступним блокуванням будівель зазначених установ. Читати дальше »»
1 Листопада
В жовтні 2018 року вуглевидобувні підприємства України всіх форм власності видобули 2 838 156 тонн вугілля. План виконаний на 102,4 %. Читати дальше »»
1 Листопада
Як відомо, з 19 жовтня під землею , на глибині 600 метрів проводять підземний протест шахтарі ПАТ « Лисичанськвугілля» домагаючись виплати заробітної плати та погашення наявних боргів з неї , а також звільнення генерального директора ПАТ « Лисичанськвугілля» та підвищення тарифних ставок посадових окладів. Читати дальше »»
RSS