зробити стартовою додати в обране


Архів новин

22 Грудня
21 грудня російська армія обстріляла вугледобувні підприємства ДП «Торецьквугілля». В результаті ворожого обстрілу загинуло два працівники, троє осіб були травмовані. Читати дальше »»
20 Грудня
19 грудня 2023 року у Будинку профспілок відбулось засідання Президії ФПУ, яке вів Голова ФПУ Григорій Осовий.Президією ФПУ було розглянуто питання проведення наступного засідання Ради ФПУ, яке заплановане на 21 грудня ц.р. Читати дальше »»
18 Грудня
Неодноразові звернення Профспілки працівників вугільної промисловості України до Міністерства енергетики України та Львівської територіальної організації Профспілки до керівництва ДП «Львіввугілля» щодо підвищення тарифних ставок і посадових окладів дали свої перші результати. Читати дальше »»
15 Грудня
Як стало відомо, вугледобувні підприємства почали отримувати листи щодо припинення їм постачання електроенергії з 15 грудня поточного року. Читати дальше »»
14 Грудня
Ми, члени Ради Федерації профспілок України, що представляє 3,5 млн працівників України, в тяжкий час війни, в час очікування вирішального підтвердження європейських прагнень українського народу, разом із всім громадянським суспільством звертаємось до вас з закликом підтримати рішення про відкриття переговорів про членство України в Європейському Союзі на засіданні Європейської ради, що проходитиме 14-15 грудня 2023 року. Читати дальше »»
13 Грудня
1 грудня Держпраці розпочинає інформаційну кампанію «Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!», спрямовану на вирішення проблеми незадекларованої праці в умовах воєнного стану. Читати дальше »»
12 Грудня
На виконання Постанови Президії від 30 жовтня 2023 року № 2011 Г« Про підсумки навчання профспілкових працівників у 2022/2023 роки та плани навчання на 20232024 р» 12 грудня ц. р. Федерація професійних спілок України провела великий річний семінар для завідувачів фінансових відділів – головних бухгалтерів всеукраїнських профспілок та територіальних профоб’єднань. Читати дальше »»
12 Грудня
Як повідомлялося раніше, головою Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрієм Зиміним було направлено звернення до Міністерства соціальної політики України з приводу розрахунку середньої заробітної плати для призначення розміру страхових виплат застрахованим особам, які повернулися на роботу після проходження військової служби. Читати дальше »»
11 Грудня
Національне агентство кваліфікації направило до Спільного представницького органу репрезентативних українських профспілок на національному рівні проект професійного стандарту «Машиніст електровоза» (видобувна промисловість). Читати дальше »»
11 Грудня
9 грудня 2023 року на пленарному засіданні Верховної Ради України розглянула та прийняла за основу законопроект народного депутата України, голови підкомітету з питань вугільної промисловості Михайла Бондара ( реєстр. № 10086 "Про відновлення платоспроможності державних вугледобувних підприємств".) Читати дальше »»
RSS