зробити стартовою додати в обране


Архів новин

28 Грудня

ВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Шановні працівники та ветерани вугільної промисловості, дорогі колеги!

Зустріч Нового року - це дивовижна пора, завжди хвилююча і завжди радісна. Тому дозвольте від щирого серця привітати Вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим і побажати міцного здоров'я, натхнення, родинного щастя та добробуту, затишку і тепла, здійснення мрій та бажань.

Нехай рік Новий буде для Вас багатим на добро, щедрим на успіхи та досягнення! Бажаю, щоб Ваша праця завжди була потрібною і корисною, а успіхи - вагомими та переконливими! Прийдешній рік хай буде світлим , щасливим та мирним, а Різдво Хрестове наповнить серця любов'ю, надією та вірою! Щастя Вам, подальших професійних досягнень та миру, злагоди в сім'ях, тепла і світла у Ваші оселі!

З повагою, голова Профспілки Віктор Турманов

Читати дальше »»
28 Грудня
27 грудня 2018 року з робочим візитом м. Лисичанськ відвідав Народний депутат України, член Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки БОНДАР Михайло Леонтійович. Читати дальше »»
27 Грудня
Кабінет Міністрів України 27 грудня 2018 року прийняв постанову про надання житлових субсидій населенню у грошовій формі. Читати дальше »»
27 Грудня
21 декабря 2018 года прошел V Пленум Селидовского теркома ПРУПУ, на котором были подведены итоги работы за период декабрь 2017 год по декабрь 2018 год территориальной профсоюзной организации. С отчетными докладами выступил председатель Селидовской ТО ПРУПУ - Бабич Владимир Николаевич и Председатель ревизионной комиссии Блесткина Вера Ивановна. Читати дальше »»
27 Грудня
Затверджено за жовтень 2018 року показник середньої заробітної плати (доходу) в Україні, з якої сплачено страхові внески та яка відповідно до Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” враховується для обчислення пенсії, в сумі 8001 гривень 93 коп. Читати дальше »»
21 Грудня
20 грудня відбулося засідання Президії ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості України. На засіданні було розглянуті питання, що стосуються різних напрямків діяльності Профспілки. Зокрема, було розглянуто питання «Про підготовку та проведення колдоговірної кампанії у 2019 році», по якому доповів заступник голови Профспілки Валерій Мамченко. В своєму виступі заступник голови зазначив, що протягом останніх років, незважаючи на подальше поглиблення кризи у вугільній промисловості, а також непослідовність дій Уряду з проведення реорганізації та реформування галузі, у Профспілці діє 197 колективних договорів. Читати дальше »»
19 Грудня
Вчора,18 грудня, Верховна Рада України прийняла Закон України « Про внесення змін до деяких законів України для забезпечення державної підтримки у вугільній галузі» ( реєстр. № 9049, автор Бондар М. Л. та інші народні депутати). Відповідну законодавчу ініціативу підтримали 230 народних депутатів. Читати дальше »»
18 Грудня
17 грудня поточного року на рахунки ДП « Львіввугілля» надійшли кошти від реалізації вугільної продукції. Увесь фінансовий ресурс скерували на виплату заробітної плати усім працівникам державного підприємства. Читати дальше »»
17 Грудня
13 декабря текущего года состоялось заседание Президиума Торецкого территориального комитета Укруглепрофсоюза, на котором был рассмотрены вопросы «О выполнении трудового законодательства администрацией и профкомов на обособленных подразделениях ГП «Торецкуголь» в 2018 году, работа ППО по исполнению решений Торецкой терорганизации ПРУПУ», «О выполнении администрацией и профкомов постановления Президиума теркома от 20.11.2018г. «О подготовке предприятий ГП «Торецкуголь» к работе в осеннее-зимний период», а также ряд текущих вопросов, связанных с деятельностью теркома. Читати дальше »»
14 Грудня
13 грудня, в приміщенні Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України відбулося спільне засідання голів шахтарських профспілок Олега Турчина та Віталія Оніжука, голів первинних профспілкових організацій, за участю народного депутата України Михайла Бондара, першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Ростислава Замлинського, голови Сокальської РДА Романа Токая, т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олега Акімова. Читати дальше »»
RSS