зробити стартовою додати в обране


Архів новин

12 Грудня
Президія Федерації профспілок України на своєму засіданні 4 грудня п.р. прийняла рішення про проведення солідарної акції профспілок. Робочою групою було підтримано дане рішення і акцію призначено на 17 грудня 2019 року Читати дальше »»
11 Грудня
На минулому тижні відбулася звітно-виборна конференція Донецької шахтобудівельної територіальної профспілкової організації працівників вугільної промисловості України. В ній брали участь генеральний директор ТОВ «Шахтобудівельна компанія» С.Лозовський, керівники виробничих та профспілкових організацій Бурега М., Калінін С., Андрющенко А. та інші. Читати дальше »»
11 Грудня
За підсумками 2018-2019 року в системі профспілкової освіти Дніпропетровське облпрофоб'єднання посіло перше місце серед територіальних профцентрів України. Потрапив до гурту найкращих і Дніпропетровський терком Профспілки вугільників. І це не випадково: профспілкове навчання – одне з головних напрямків в роботі теркому. Читати дальше »»
9 Грудня
6 грудня відбулася звітно-виборна конференція Волинської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України. Про роботу Волинської територіальної організації за минулий період доповів голова теркому Юрій Калістратов. В цілому роботу територіального комітету за минулий період визнано « задовільною».В роботі конференції прийняли участь та виступили генеральний директор ДП « Волиньвугілля», директори шахт та керівники первинних профспілкових організацій . Читати дальше »»
6 Грудня
Враховуючи ситуацію, яка склалася у вугільній галузі з виплатою заробітної плати працівникам державних шахт, заборгованість з якої станом на 1 грудня поточного року становить понад 500 млн. грн., у Верховній Раді України зареєстровано проект Закону України «Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2019 рік" щодо збільшення видатків за бюджетною програмою "Реструктуризація вугільної галузі" (реєстр. № 2550), яким передбачено додаткове фінансування на виплату заробітної плати шахтарям. Читати дальше »»
6 Грудня
У зв’язку з критичною ситуацією, що склалася на державних вугледобувних підприємствах країни в шахтарських регіонах лунають заклики до радикальні дій. Читати дальше »»
6 Грудня
Через кризу в енергетиці країни до кінця року зупиняється робота двох збагачувальних фабрик ДТЕК Енерго – «Курахівської» та «Жовтневої», шахти будуть складувати у себе на майданчиках вугілля, незатребуване тепловою генерацією. Читати дальше »»
6 Грудня
Глобальний союз IndustriALL починає кампанію, спрямовану на прийняття ратифікації і дотримання Конвенції МОП № 190 про викорінення насилля і домагань у сфері праці по відношенню до жінок: "Конвенція № 190 - вона може змінити життя" ( матеріали в повному обсязі додаються). Читати дальше »»
5 Грудня
З 19 листопада по 6 грудня поточного року в Міністерстві енергетики та захисту довкілля України за участі голови Профспілки працівників вугільної промисловості України Віктора Турманова та заступника голови Андрія Зиміна, представників профспілкових організацій державних шахт проходили наради з розгляду діяльності державних вугледобувних підприємств. Наради відбувалися на виконання доручення Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука. Їх мета – детально дослідити ситуацію на кожному конкретному підприємстві та обговорити перспективи подальшого розвитку підприємств державного сектору вугледобувної галузі України. Читати дальше »»
5 Грудня
Нещодавно в Чернігівському навчально-методичному центрі було проведено навчання представників профспілок України-членських організацій Глобального союзу IndustriALL. Читати дальше »»
RSS