зробити стартовою додати в обране


Архів новин

11 Листопада
8 листопада цього року в Кабінеті Міністрів України за ініціативою вугільних профспілок відбулася нарада під головуванням Прем’єр-міністра України з розгляду стану справ у вугільній галузі.. Читати дальше »»
8 Листопада
Сьогодні, напередодні проведення наради під головуванням Прем'єр-міністра України в Міністерстві енергетики та захисту довкілля України відбулася зустріч заступника Міністра Станіслава Ковалевського з представниками вугільних профспілок та керівниками державних вугледобувних підприємств по обговоренню ситуації на підприємствах вугільної галузі України. Читати дальше »»
8 Листопада
Голова правління, координатор сторони застрахованих осіб у правлінні Фонду соціального страхування України Володимир Саєнко виступив із заявою про призупинення участі профспілкової сторони у засіданнях правління Фонду соціального страхування України Читати дальше »»
7 Листопада
Профспілка працівників вугільної промисловості України висловлює глибоке співчуття заступнику голови Профспілки Зиміну Андрію Олександровичу з приводу непоправної втрати- смерті матері. Читати дальше »»
7 Листопада
Президент України Володимир Зеленський підписав Закон України « Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2019 рік». Відповідна інформація розміщена на сайті Верховної Ради України. Читати дальше »»
7 Листопада
6 листопада Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий як представник трудящих взяв участь у засіданні Уряду. Читати дальше »»
6 Листопада
Інформуємо, що дільницею підготовчих робіт ПАТ « Шахта «Надія» 5 листопада 2019 року достроково виконано річний план з проходження гірничих виробок – 2000 метрів. Читати дальше »»
5 Листопада
Профспілковий проект Трудового Кодексу України має отримати широку суспільну підтримку та перетворись у «народний». Читати дальше »»
4 Листопада
31.10.2019р. у Торецькій територіальній організації Профспілки відбулося засідання Президії, на якому було розглянуто питання щодо готовності до зими, підсумків літнього оздоровлення та дії Профспілки по вирішенню нагальних шахтарських проблем. Читати дальше »»
1 Листопада
В жовтні 2019 року вуглевидобувні підприємства України всіх форм власності видобули 2 720 824 тонни вугілля. План виконано на 92 %. Такі дані станом на 1 жовтня були надані Міністерством енергетики та захисту довкілля України. Читати дальше »»
RSS