зробити стартовою додати в обране


Архів новин

5 Грудня
Як повідомляє Урядовий портал, 4 грудня Кабінет Міністрів України на своєму засіданні прийняв рішення, що забезпечує захист прав потерпілих на виробництві в разі ліквідації підприємства. Читати дальше »»
5 Грудня
Як повідомляє Урядовий портал, 4 грудня Кабінет Міністрів України на своєму засіданні прийняв рішення, що забезпечує захист прав потерпілих на виробництві в разі ліквідації підприємства. Читати дальше »»
3 Грудня
Президент України Володимир Зеленський підписав Указ №874/2019 про введення в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 грудня 2019 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення енергетичної безпеки». Читати дальше »»
2 Грудня
В листопаді 2019 року вуглевидобувні підприємства України всіх форм власності видобули 2 754 546 тонн вугілля. План виконано на 92 %. Такі дані станом на 1 грудня були надані Міністерством енергетики та захисту довкілля України. Читати дальше »»
29 Листопада
З 26 по 29 листопада в м. Києві в приміщенні будинку Федерації профспілок України відбувся семінар- практикум «Сучасні аспекти фінансової роботи, бухгалтерського обліку та іншого законодавства в роботі профспілкової організації» для бухгалтерів та членів Ревізійної комісії Профспілки працівників вугільної промисловості України. Читати дальше »»
29 Листопада
Добропільська територіальна організація Укрвуглепрофспілки у зв'язку критичною ситуацією, яка склалася на вугледобувних підприємствах через імпорт електричної енергії направила листи до Президента України, Прем’єр-міністра України та голови Верховної Ради України. Читати дальше »»
28 Листопада
Профспілка працівників вугільної промисловості України занепокоєна ситуацією, що склалася на вугледобувних підприємствах України у зв'язку з постійним недофінансуванням галузі, а також з відвантаженням видобутого вугілля та зі здійсненням оплати за нього. Читати дальше »»
28 Листопада
У Будинку профспілок 21 листопада у м. Києві відбувся Національний форум друкованих ЗМІ Читати дальше »»
27 Листопада
Сьогодні Кабінет Міністрів України підтримав ініціативу Міністерства соціальної політики і збільшив бюджет Фонду соціального страхування на 1,4 млрд грн у 2019 році. Читати дальше »»
26 Листопада
Міністерство енергетики та захисту навколишнього середовища визначає пріоритетним завданням найближчим часом ліквідувати збиткові державні шахти, зайнятися перепрофілюванням гірників і створити для них інші робочі місця. Читати дальше »»
RSS