зробити стартовою додати в обране


Архів новин

11 Жовтня
Станом на 11 жовтня 2019 року заборгованість по заробітній платі на державних вугледобувних підприємствах становить 1,2 млрд. гривень. Читати дальше »»
10 Жовтня
Як відомо, проблема з виплати заробітної плати працівникам вугільної промисловості, заборгованість з якої на цей час перевищує 1 млрд. грн. залишається критичною, що викликає стурбованість шахтарів. Читати дальше »»
9 Жовтня
З 17 по 18 жовтня 2019 року в м. Червонограді, Львівської обл., на міському стадіоні "Шахтар" планується проведення Х ювілейного розіграшу Кубку працівників енергетики та вугільної промисловості України з футболу серед збірних команд підприємств вугільної та енергетичної галузей України. Читати дальше »»
8 Жовтня
7 жовтня, у Всесвітній день дій за гідну працю, профспілки всієї Європи проводять акції на підтримку розвитку економіки. Якісні робочі місця, гідна заробітна плата і належні умови праці є правом кожного трудівника - вважають в профспілкових організаціях. Читати дальше »»
2 Жовтня
1 жовтня в Міністерстві енергетики та захисту довкілля України за ініціативи Профспілки працівників вугільної промисловості України відбулася перша зустріч новопризначеного керівника даного відомства Оржеля Олексія Анатолійовича з представниками вугільних Профспілок за участі генеральних директорів державних вугледобувних підприємств Читати дальше »»
27 Вересня
Відповідно до статті 5 Закону України «Про прожитковий мінімум» Міністерство соціальної політики України повідомляє, що фактичний розмір прожиткового мінімуму у цінах серпня 2019 року у розрахунку на місяць на одну особу становив: Читати дальше »»
26 Вересня
23 вересня ц. р. виступаючи перед представниками бізнесу голова комітету ВРУ з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова заявила, що ухвалений попереднім складом парламенту Трудовий кодекс «успішно заблоковано» і буде внесено ліберальний проект, який через півтора-два місяці він створить «дуже прості і дешеві умови відкриття і закриття робочого місця». Більше того, будуть «трохи дискримінувати найманого працівника». Читати дальше »»
24 Вересня
За доброю традицією в Тернівському професійному гірничому ліцеї кращим учням на урочистій лінійці, присвяченій початку нового навчального року, були вручені іменні стипендії Дніпропетровської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України. Читати дальше »»
23 Вересня
Показник середньої заробітної плати (доходу) в Україні, з якої сплачено страхові внески та яка відповідно до Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” враховується для обчислення пенсії, за липень 2019 року затверджено в сумі 9 308 гривень 13 копійок. Читати дальше »»
19 Вересня
З 5 по 8 вересня 2019 року в Коблево, Миколаївської області на спортивних спорудах бази відпочинку "Парадіз" відбулася ХХІVВсеукраїнська міжгалузева Спартакіада трудящих промислової сфери та транспорту, присвячена Дню фізичної культури і спорту, яку проводила Центральна рада громадської організації "Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство"Україна" за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Федерації профспілок України та всеукраїнських галузевих профспілок, згідно з Планом заходів з реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року "Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація", Державної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на період до 2020 року, які передбачають спільну діяльність державних, профспілкових та спортивних організацій у зміцненні здоров’я трудящих та членів сімей, сприянні їх творчому довголіттю засобами фізичної культури і спорту. Читати дальше »»
RSS